Ryžové rezance s arašidmi

19.05.2020
Na 4 porcie potrebujeme:
  • 150 g ryžových rezancov,
  • 50 g nesolených arašidov,
  • 4 PL sezamového oleja z pražených semiačok,
  • 2 PL kokosového oleja,
  • 3 PL sójovej omáčky shoya,
  • 4 ks mrkvy,
  • 4 vajcia,
  • 1 pór,
  • ½ ľadového šalátu.

Postup:

Najprv si namočíme rezance do studenej vody. Na panvici si zahrejeme kokosový a sezamový olej. Mrkvu si pokrájame na tenké pásiky, pór na krúžky a šalát na drobné kúsky.

Začneme pražiť mrkvu, potom pór a ako posledný pridáme šalát. Každú surovinu opražíme zhruba minútu. Nakoniec pridáme arašidy a sójovú omáčku.

K zeleninovej zmesi pridáme scedené rezance (nemusíme ich variť) a všetko dobre premiešame. Závisí to od toho, aké rezance si kúpite. Ak sú veľkosti XL, je potrebné podusiť ich dlhšie. Ak sú v klasickej veľkosti, stačí ich na panvici podusiť zhruba minútu.

Na sezamovom oleji si urobíme omeletu z vajíčok. Nakrájame ich na tenké pásiky a pridáme k rezancom.

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.