Dyňový kečup

18.12.2019

Ingrediencie:
- 800 g Hokkaido,
- 500 g rajčín,
- 300 g cibule,
- 3 strúčiky cesnaku,
- 1 ks zázvoru, 3 cm,
- 2 lyžičky kari,- 1 lyžička chilli,

- 100 g cukru,
- 2 lyžičky soli,
- 100 ml bieleho vínneho octu,
- 100 ml vody.
Z umytej dyne odstránime semienka a dyňu nakrájame na kocky. Umyté rajčiny nakrájame na štvrťky, olúpanú cibuľu, cesnak a zázvor nakrájame na plátky. Dáme  všetko do hrnca, pridáme ocot, 100 ml vody a za občasného miešania varíme 45 minút. Uvarenú dyňu rozmixujeme, pridáme chilli, cukor, soľ, kari a varíme ešte kým sa nerozpustí celý cukor. Dámedo zaváraninových pohárov, uzatvoríme a otočíme dnom nahor.
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.